Onze werkwijze

U wilt een mooie trouwkoets huren voor uw bruiloft, wat kunt u van ons verwachten?  De meeste mensen beginnen hun zoektocht naar de voor hun mooiste trouwkoets die zij willen huren tijdens hun bruiloft achter de computer of telefoon. Al snel hebben zij een overzicht van meerdere bedrijven die zich bezig houden met het verhuren van trouwkoetsen en koetsen voor evenementen.

Bijna alle bedrijven die zich op internet profileren hebben geen prijzen op hun site staan. Dit heeft te maken met de afstanden die moeten worden gereden met de vrachtauto’s om de paarden en koetsen op locatie te brengen. Als er wel prijzen staan zijn die “van af ” en weet je eigenlijk nog niets.

Voor het huren van een trouwkoets kunt u in Nederland terecht bij diverse aanbieders van koetsen en paarden. Op het internet raakt u verstrikt in een web van mensen die koetsen en paarden verhuren voor de meest uiteenlopende evenementen. De afstand en daardoor kosten kunnen een argument zijn om uw keuze te maken welke koetsverhuurder u wilt kiezen. Of welke kleur of type paarden er lopen voor trouwkoets die u wilt huren op uw bruiloft.

Nog belangrijker is dat u zich moet thuis voelen bij het bedrijf  dat op uw mooiste en meest romantische dag van uw leven het vervoer komt verzorgen.  Belangrijk daarbij is natuurlijk dat de eerste ontmoeting bijvoorbeeld een telefoongesprek of mail contact bevredigend moet zijn. Er moet direct iets worden toegevoegd aan uw wensen als klant tijdens de zoektocht naar de mooiste trouwkoets. Als u contact zoekt met de ” Koetsencentrale Jacob van den Broek ” heeft u altijd en direct contact met Jack van den Broek sinds 1985 eigenaar van de koetsencentrale en al meer dan 40 jaar koetsier tijdens de vele bruiloften verzorgt door de koetsencentrale over de laatste 55 jaar. Met trots mogen wij zeggen een expert op het gebied van trouwkoetsen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Na ontvangst van uw gegevens ( contact gegevens, locatie en datum ) sturen wij u een uitgebreide en vrijblijvende offerte. Daarnaast bent U  van harte welkom ( is niet noodzakelijk ) om de paarden en koetsen bij ons bedrijf te komen bezichtigen. Als u de koetsen en paarden wilt bezichtigen graag wel een afspraak maken omdat wij heel veel onderweg zijn. U bent ook in de avonduren van harte welkom op ons bedrijf.  Als u een keuze heeft gemaakt ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging met daarop alle gegevens die van belang zijn voor uw bruiloft of evenement.

Op de dag zelf;

In vaak alle vroegte afhankelijk van de afstanden die wij moeten overbruggen worden de paarden gevoerd en verzorgt. Daarna worden de koetsen die nodig zijn op de vrachtauto’s geladen, en ook de tuigen en kostuums van koetsier en hulpkoetsier gaan mee. Daarna worden de paarden gewassen en droog gemaakt. De paarden en koetsen worden dan per vrachtauto en aanhangwagen gebracht naar een ruime locatie in de buurt waar de koets zal moeten gaan rijden.

Dit gebeurd natuurlijk uit het zicht van het bruidspaar omdat de koets vaak een verassing is voor de familieleden of soms ook voor de bruid.  Daar aangekomen worden de koetsen gelost en de paarden klaar gemaakt en krijgen zij hun tuigage op om de koets te trekken. Als dit alles klaar is gaan ook de koetsiers zich omkleden en klaarmaken voor vertrek. Vanuit deze locatie rijden we naar het bruidspaar en verzorgen wij met veel plezier en passie het vervoer tijdens uw bruiloft.

Op het moment dat de koets weer naar huis kan, rijden we terug naar de locatie waar de vrachtauto’s staan. Daar aangekomen worden de paarden verzorgt en koetsen en paarden opgeladen voor de terugreis naar huis. Thuis aangekomen worden de paarden en koetsen uitgeladen de paarden verzorgt en gevoerd. Dan worden de koetsen en tuigen gelost en schoon gemaakt voor een volgende opdracht. Al met al zijn wij daar natuurlijk heel wat uren mee bezig. Wij doen het graag voor u.

 

koetsencentrale on tour