Stijlvol vervoer

Wilt u stijlvol vervoer per koets huren, bij de Koetsencentrale Jacob van den Broek kunt u koetsen huren in alle soorten en maten voor elk evenement of bedrijfsfeest op elk tijdstip van de dag en 7 dagen per week. Daarnaast zijn wij inzetbaar op elke door u gewenste locatie in Nederland. Door ons grote assortiment koetsen is er altijd een koets die past. Ook voor film, commercials en reclame opdrachten kunt u bij ons terecht. Voor stijlvol vervoer bij alle evenementen en bedrijfsfeesten ( www.koetsen.nl )

 

Op welk moment  kunt u stijlvol vervoer met koetsen en paarden inzetten op uw evenement of bedrijfsfeest?
  • U heeft een werknemer die al lang in dienst is.  Hoe geweldig is het om hem of haar de laatste dag op het werk te laten ophalen per koets of aan het einde van de werkdag thuis of bij een feest locatie te laten afzetten.
  • U heeft een aantal gasten die u wilt vervoeren per koets van Hotel naar Diner locatie ?
  • Tijdens de opening van uw nieuwe zaak wilt u de burgemeester laten ophalen bij het gemeente huis en bij uw bedrijf laten afzetten ?
  • U wilt uw gasten van uw feest laten vervoeren dan de parkeer locatie naar het feest?
  • Tijdens de opening van uw nieuwe filiaal rondritjes maken met een paardenkoets ?
  • Promotieritten van uw merknaam met antieke koetsen denkt u bijvoorbeeld aan de Heineken die al meer dan 5o jaar door Amsterdam rijden.
  • Met uw buitenlandse gasten van uw bedrijf naar de lunch locatie rijden?
  • Voor commercials, reclame opdrachten, films, intochten, optochten u kunt het niet bedenken een stijlvolle koets is altijd inzetbaar.

 

 

 

stijlvol vervoer per koets

 

 

 

Op welk moment u een koets wilt huren voor uw evenement of bedrijfsfeest is aan u, bij de Koetsencentrale Jacob van den Broek hebben wij een ruime keuze aan exclusieve koetsen die alle in perfecte staat van onderhoud verkeren. Alle koetsen worden getrokken door betrouwbare paarden en deskundige koetsiers. Een rit met koets en paarden zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw gasten.

 

stijlvol vervoer per koets

 

 

 

Voor het maken van een passende offerte en beschikbaarheid kunt het beste een mail sturen aan Jack van den Broek op ons mailadres  info@koetsen.nl   voor het stellen van vragen over mogelijkheden en meedenken voor vervoer tijdens uw evenement of bedrijfsfeest bel direct met Jack van den Broek 0655-898221