Arrenslede voor in de winter

Voor de witte dagen voor Kerst hebben wij diverse mooie arrensleden te huur, bespannen met 2 paarden. Deze kunt u inzetten voor de meest uiteenlopende doeleinden. Van winterse bruiloft, inclusief stijlvol geklede koetsier, tot promotie voor winkels, inclusief de Kerstman. Onze arrensleden zijn royaal, zodat er naast de koetsier of Kerstman ook nog andere personen mee kunnen rijden of glijden in de slede.

Daarnaast kunt u ook een arrenslede huren voor een mooie rondrit bij u in de omgeving als de wegen zijn bedekt met een mooi pak sneeuw. Uiteraard als het weer het toelaat en locatie in overleg. Het geluid van de paardenhoeven in de sneeuw en de belletjes op de tuigen laten een indruk achter die u nooit meer zal vergeten.

U kunt natuurlijk ook een slede huren (met of zonder paarden) voor het maken van een mooie kerstkaart, waarbij u dan met de hele familie in de arrenslede zit.  Bij diverse commercials zijn de arrenslede van de Jacob van den Broek al diverse keren het decor van een mooi winters plaatje geweest.

Als u een arrenslede wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Arrenslede te huur
arrenslede te huur
arrenslede te huur
arrenslede bespannen met 2 witte paarden
arrenslede bespannen met 2 paarden
arrenslede met 2 paarden op ijs

Offerte "Arrenslede voor in de winter" aanvragen