Glazen trouwkoets

Deze Glazen trouwkoets is een witte koets getrokken door 2 paarden, maar is tevens ook geschikt voor 4 paarden. In de koets kunnen 4 volwassen personen. De ramen in de portieren kunnen aan beide kanten open voor frisse lucht in de zomer maanden. Voor de juiste prijs als u deze trouwkoets wilt huren kijkt u onder aan deze pagina.

Deze Glazen trouwkoets heeft een mooie Gala koetsiersbok en de palfreniers plaats achter op de koets geeft deze koets een Koninklijke uitstraling.

Deze koets is bij uitstek geschikt voor de romantische bruid. Deze mooie ruime witte trouwkoets, met de mogelijkheid om ook nog 3 bruidskinderen mee te nemen, is gebouwd door de firma Binder in Parijs in 1904. De glazenkoets kan natuurlijk ook gebruikt worden voor rondritten, of jubileum feesten.

glazen trouwkoets huren
De glazen trouwkoets kan worden getrokken door zowel witte gelderse paarden als gitzwarte Friese paarden. Deze paarden hebben hun opleiding gehad binnen ons bedrijf en zijn zeer braaf en verkeersmak.

Een belangrijke reden om te kiezen voor deze trouwkoets  van het type Glazenkoets kunnen zijn de weersinvloeden. Een trouwkoets die zowel open als gesloten gereden kan worden zoals de Gala landauer is natuurlijk prachtig op een mooie zomerse dag, maar in Nederland is het niet altijd windstil.

Want als je dan de bruid bent en een uur bij de kapper hebt gezeten en er staat toch een behoorlijke wind is het zonde als je mooie kapsel zou verwaaien. Als u dan lekker achter de raampjes van onze Glazenkoets zit heeft u daar geen last van.

Welke trouwkoets u wilt huren is aan u, wij zijn te huur en inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland. Niet alleen in de buiten gebieden maar ook in alle grote steden zoals Delft, Almere, Leiden, Gouda en Amersfoort.

Als u deze koets wilt huren kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Voor alle koetsen met 2 paarden die u kunt huren gelden de zelfde prijzen voor het eerste door u gebruikte uur.  Wilt u een scherpe prijs ontvangen op maat bel mij op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Ik hoor graag van u.
glazen trouwkoets
paard en koets in Amsterdam
trouwkoets type glazenkoets met 2 witte paarden
trouwkoets interrieur glazenkoets
Lamp van trouwkoets
trouwkoets / Glazenkoets in Amsterdam
trouwkoets type Glazenkoets

Offerte "Glazen trouwkoets" aanvragen