Trouwcoupé

Wilt u een witte trouwcoupé  huren met witte paarden voor de juiste prijs dan bent u bij de koetsencentrale op het juiste adres. Deze witte trouwkoets is een 3kwart coupe met een ronde voorruit. Deze coupé is geschikt voor 2 personen. De gesloten achterzijde van de koets geeft een extra stukje privacy voor de personen in de koets. Deze trouwkoets wordt getrokken door 2 witte paarden,  natuurlijk kunt u ook deze witte trouwkoets huren met 2 mooie Friese paarden ervoor.

Wilt u een witte trouwkoets huren bij een professionele koets verhuur dan heeft u bij de koetsencentrale een ruime keuze uit diverse witte  trouwkoetsen die worden getrokken door 2 of 4 paarden. U kunt onze koetsen huren met  zowel witte Gelderse schimmels  of gitzwarte Friese Paarden. Deze paarden hebben hun opleiding gehad binnen ons bedrijf en zijn zeer braaf en verkeersmak.

Deze trouwkoets is een 3kwart coupé gebouwd in 1892 door de firma Hermans & Co te ‘s Gravenhage en is in 1964 in het bezit gekomen van de koetsencentrale als eerste trouwkoets in de collectie. Sinds jaar en dag heeft deze trouwkoets vele bruidsparen naar het gemeente huis vervoerd. De begin jaren alleen voor bruiloften in Amsterdam en later door geheel Nederland. Deze trouwkoets van het type 3kwart coupé dank zijn naam aan het prachtige sportieve lijnen en aan het feit dat deze geschikt is voor 2 personen met een lage instap. De blinde panelen aan de achterzijde van de koets geeft het bruidspaar tijdens de rit een moment van rust omdat zij beschermd van de buitenwereld kunnen genieten  op een vaak toch drukke dag. Door de prachtige ronde voorruit heeft het bruidspaar van binnen uit de koets haast een panoramisch uitzicht en kunnen in alle rust genieten van de omgeving en elkaar. De lage instap is niet maakt deze trouwkoets tot een zeer gewild model bij oudere bruidsparen. Je wilt toch met alle egards van een koningin  kunnen uitstappen bij de trouw locatie.

Wilt u voor uw bruiloft een mooie witte trouwkoets  met 2 mooie witte paarden huren? Bij de koetsencentrale heeft u een ruime keuze uit diverse witte open of gesloten koetsen met witte of zwarte paarden. Bekijkt u ook al onze andere modellen trouwkoetsen.

Welke trouwkoets u wilt huren is aan u, wij zijn te huur en inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland. Niet alleen in de buiten gebieden maar ook in alle grote steden zoals Almaar, Lelystad, Amstelveen, Zandvoort en Zaandam.

Als u deze koets wilt huren kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Voor alle koetsen met 2 paarden die u kunt huren gelden de zelfde prijzen voor het eerste door u gebruikte uur.  Wilt u een scherpe prijs ontvangen op maat bel mij op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Ik hoor graag van u.

 

trouwcoupe met 2 witte paarden
trouwcoupe met 2 Friese paarden
witte trouwkoets huren
witte trouwkoets
interieur trouwkoets
lamp trouwkoets

Offerte "Trouwcoupé" aanvragen