Koets 16 personen

Deze koets voor 16 personen is een gesloten koets die u kunt huren als familie koets tijdens bruiloften en feesten om de familie leden te vervoeren in koetsen.  Deze familie koets wordt dan meestal gebruikt om de naaste familie en vrienden mee te laten rijden in de bruidsstoet zodat ze bij aankomst bij gemeente huis niet eerst een plekje voor hun eigen vervoer hoeven de zoeken.  Wilt u ook een mooie familiekoets huren op uw bruiloft neem dan contact met ons op.

Deze koets of familie koets voor 16 personen is een zwarte koets met rode wielen en panelen en wordt getrokken door 2 paarden.  Deze familie koets voor 16 personen in van binnen rood gecapitonneerd bekleed en is rondom voorzien van ramen. Door de uiterst luxe uitstraling van deze familie koets krijgt uw bruidsstoet in combinatie met de koets voor het bruidspaar een zeer chique uitstraling.

De ramen aan weerszijde van de koets kunnen open. Deze ramen zijn voorzien van een schuifrail zodat de gasten zelf kunnen bepalen of zij de ramen open willen hebben of liever gesloten. Aan de achterzijde van deze familie koets is de instap naar binnen. Door de hoogte van deze koets hebben de gasten goed uitzicht naar buiten en kunnen tijdens de rit genieten van de omgeving waar uw trouwerij plaats vindt.  Onze hulpkoetsier ( Palfrenier ) opent netjes de deur bij aankomst op de diverse locaties en helpt de gasten bij het in en uitstappen in de koetsen.  Met een familie koets tijdens uw bruiloft of feesten geeft u aan uw gasten een prachtige ervaring mee omdat de meeste nog nooit in een koets hebben mogen mee rijden.

koets 16 personen

foto genomen tijdens een transfer van 100 personen van het Rijksmuseum in Amsterdam naar het Amstel Hotel.

 

Origineel vervoer, Speciaal vervoer, ludiek vervoer huren ? U vraagt en wij rijden.

Bent u op zoek naar een origineel speciaal en ludiek vervoersmiddel ook dan bent u bij de koetsencentrale op het juiste adres, wij hebben een groot aanbod prachtige koetsen in diverse maten en kleuren al of niet gesloten. Elk feest begint bij de aankomst van uw gasten. Waarom dan niet uw gasten laten vervoeren in één of meer van onze prachtige koetsen getrokken door 2 paarden met op de bok een keurig geklede koetsier.

Onze koetsen zijn inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland en op elk tijdstip van de dag. U kunt hierbij denken aan vervoer van uw gasten die u wilt laten ophalen bij hun hotel en laten vervoeren naar diner gelegenheid, of een pendel dienst tussen parkeerterrein en locatie. Voor grotere groepen hebben wij ook meerdere koetsen van 16 personen te huur zodat een groep van 100 / 150 personen geen probleem hoeft te zijn. Zoals u kunt zien zijn onze koetsen niet vergelijkbaar met diverse paardentrams of huifkarren die worden aangeboden bij diverse bedrijven. Dit zijn uiterst luxe koetsen die bij elk feest op partij iets toevoegen met alle grandeur uit vervlogen tijden.

Volgkoets voor 16 personen
stijlvol vervoer
stijlvol vervoer per koets
trouwkoets en volgkoetsen
Volgkoets 16 personen met 2 Friese paarden
paard en koets in Amsterdam

Offerte "Koets 16 personen" aanvragen