Koets 4 personen

Deze koets voor 4 personen is een gesloten koets die u kunt huren als volgkoets voor 4 personen. Deze koets kan worden ingezet als u gaat trouwen om tijdens uw bruiloft ook de familie leden te laten vervoeren in koetsen. U kunt deze koets dan huren als volgkoets voor 4 personen voor de ouders of grootouders. Als u deze koets wilt huren kijkt u voor de juiste prijs onder aan deze pagina en neem contact met ons op

Deze koets of volgkoets voor 4 personen is een zwarte koets met rode wielen en panelen en wordt getrokken door 2 paarden.  Deze  koets in van binnen met mooi zwart leer bekleed en heeft een lage instap. De ramen aan weerszijde van de koets kunnen open voor een frisse wind bij mooi weer.

U kunt deze koets natuurlijk ook huren voor andere doeleinden zoals het vervoeren van jubilarissen, het laten ophalen van VIP gasten pendeldiensten tussen parkeerterrein en locatie. Welke koets u ook wilt huren een rit met een koets is tijdloos en laat altijd een feestelijke indruk achter op elk evenement.

Voor de koets of volgkoets voor 4 personen staan 2 paarden dit kunnen zowel witte Gelderse schimmels zijn als gitzwarte Friese paarden. wat u ook kiest ze zijn allemaal betrouwbaar en mak in het verkeer.

Welke koets u wilt huren is aan u, wij zijn te huur en inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland. Niet alleen in de buiten gebieden maar ook in alle grote steden zoals , Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem

Als u deze koets wilt huren kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Voor alle koetsen met 2 paarden die u kunt huren gelden de zelfde prijzen voor het eerste door u gebruikte uur.  Wilt u een scherpe prijs ontvangen op maat bel mij op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Ik hoor graag van u.

 

koets voor 4 personen
gesloten koets voor 4 personen
zij aanzicht koets
stijlvol vervoer per koets
interieur van koets voor 4 personen
trouwkoets en volgkoetsen
trouwkoetsen en familiekoetsen

Offerte "Koets 4 personen" aanvragen