De mooiste trouwkoets huren voor stijlvol vervoer op uw bruiloft

Wilt u op uw bruiloft de mooiste trouwkoets huren voor stijlvol vervoer,  wij hebben een zeer mooie collectie van prachtige trouwkoetsen in diverse kleuren zowel open als gesloten.  Wilt u voor uw trouwkoets prachtige witte of zwarte paarden en wellicht  voor uw gasten een mooie familie koets huren, dan bent u bij  www.koetsen.nl  of wel de” Koetsencentrale Jacob van den Broek” al  55 jaar op het juiste adres. Wij komen naar u toe op uw bruiloft tijdens mooiste dag van uw leven en rijden door geheel Nederland.

witte trouwkoets met 4 witte paardenWaarom een trouwkoets huren bij de Koetsencentrale? Bij de koetsencentrale redeneert men zo dat trouwen een bijzondere en feestelijke aangelegenheid is. En dat iedere bruidegom zijn bruidje het liefst de Koningin van dat feest wil maken, haar het liefst zó wil kleden en zó wil onthalen dat zij werkelijk nog jaren aan die dag zal terug denken als een echt “Vorstelijke dag”. Bij zo’n dag hoort natuurlijk Vorstelijk vervoer, eens alleen het privilege voor Koningen en edellieden, maar nu beschikbaar bij de “Koetsencentrale Jacob van den Broek” met alle grandeur en egards van vroeger.

Voor het huren van een trouwkoets kunt u in Nederland terecht bij diverse aanbieders van koetsen en paarden. Op het internet raakt u verstrikt in een web van mensen die koetsen en paarden verhuren voor de meest uiteenlopende evenementen. De afstand en daardoor kosten kunnen een argument zijn om uw keuze te maken welke koetsverhuurder uw wilt kiezen. Of welke kleur of type paarden er lopen voor trouwkoets die u wilt huren op uw bruiloft.  Nog belangrijker is dat u zich moet thuis voelen bij het bedrijf  dat op uw mooiste en meest romantische dag van uw leven het vervoer komt verzorgen.  Belangrijk daarbij is natuurlijk dat de eerste ontmoeting bijvoorbeeld een telefoongesprek of mail contact bevredigend moet zijn. Er moet direct iets worden toegevoegd aan uw wensen als klant tijdens de zoektocht naar de mooiste trouwkoets. Als u contact zoekt met de ” Koetsencentrale Jacob van den Broek ” heeft u altijd en direct contact met Jack van den Broek sinds 1985 eigenaar van de koetsencentrale en al meer dan 40 jaar koetsier tijdens de vele bruiloften verzorgt door de koetsencentrale over de laatste 55 jaar. Met trots mogen wij zeggen een expert op het gebied van trouwkoetsen.

 

Welke trouwkoets u wilt huren is aan u, wij hebben bij www.koetsen.nl keuze uit een groot assortiment aan trouwkoetsen en rijtuigen voor diverse gelegenheden en evenementen. Wij zijn inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland en hebben een vriendelijke klantgerichte service.

 

 bruidsmeisje met 4 witte paarden

Bent u nieuwsgiering naar onze diensten voor hoogwaardig vervoer tijdens uw bruiloft, mail ons via het contact formulier of direct op  ( info@koetsen.nl ) graag de datum en plaats van uw bruiloft vermelden en wij sturen een uitgebreide offerte naar u toe. Heeft u direct vragen bel ons op 0655-898221  Jack van den Broek.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone