Trouwkoets huren

Wilt u voor uw bruiloft  de mooiste trouwkoets huren met 2 prachtige witte paarden, of wilt u een romantische koets met 2 statige zwarte Friese paarden dan bent u bij de Koetsencentrale Jacob van den Broek al meer dan 50 jaar op het juiste adres. Hieronder een greep uit ons ruime assortiment aan trouwkoetsen en paarden die te huur zijn voor alle bruiloften en evenementen.

 

Trouwkoets Cabriolet

Wilt u een open trouwkoets huren die ook afsluitbaar is bij slechter weer kiest u dan voor onze Trouwkoets Cabriolet. Deze trouwkoets  is één van de meest verhuurde modellen uit onze collectie. De koets kan zowel open als half open of gesloten gereden worden. Het weer hebben wij niet voor u in de hand maar met deze prachtige Trouwkoets Cabriolet komt u op de mooiste dag van uw leven niet voor verassingen te staan. Deze zeer royale trouwkoets kan bespannen worden met 2 of 4 prachtige en geheel witte Gelderse schimmels of met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden.

trouwkoets cabriolet huren

 

 

Glazen trouwkoets

De Glazen trouwkoets die u kunt huren bij de Koetsencentrale Jacob van den Broek heeft een mooie gala bok en de palfreniersplaats achter op de koets en geven deze trouwkoets een koninklijke uitstraling. De koets is bij uitstek geschikt voor alle jaar getijden, als het heel warm is zit u lekker beschut onder het witte dak in de schaduw en als het winderig is geven de ramen rondom in deze trouwkoets de beschutting die een hoop bruidjes als zeer prettig ervaren. Vooral om  er voor te zorgen dat niet haar kapsel zal verwaaien door windvlagen. Het is een zeer royale koets waar gemakkelijk 4 volwassen personen in kunnen plaats nemen. Dus als u ook bruidskinderen mee wilt nemen in de koets is dit model zeer aan te bevelen. Voor de koets kunnen 2 of 4  prachtige witte paarden lopen, of 2 of 4 gitzwarte Friese paarden.

 

trouwkoets huren

 

 

Witte Trouwkoets

Wilt u een bescheiden witte trouwkoets huren met 2 mooie witte of zwarte paarden dan is dit model echt iets voor u. Deze witte trouwkoets is een 3kwart coupe met prachtige sportieve lijnen de echte sport versie onder de koetsen. Deze koets is geschikt voor 2 personen en heeft een lage instap. De geblindeerde achterzijde aan de koets geeft een groot gevoel van rust en privacy tijdens de rit naar het stadhuis. Door de ronde voorruit heeft u een bijna panoramisch om in alle rust te genieten van het uitzicht en elkaar.

witte trouwkoets met 2 witte paarden

 

 

De Landauer

Dit klassieke model rijtuig de landauer geeft mede dankzij de prachtige kleuren combinatie van smaragd rood en zwart in combinatie met 2 gitzwarte Friese paarden het ideaal beeld voor het bruidspaar dat eens een andere trouwkoets wil huren dan een witte koets met witte paarden. De koets heeft een gemakkelijke instap en komt op de foto’s prachtig uit in contrast met een in het wit geklede bruid. De koets kan net zoals de Trouwkoets Cabriolet zowel open als half open of gesloten gereden worden.  Voor de koets kunnen 2 of 4 mooie witte Schimmels maar ook 2 of 4 gitzwarte Friese paarden. In de koets kunnen royal 4 personen. De koets is van binnen bekleed met prachtig zwart gecapitonneerde leren bekleding.

Landauer Rood / Zwart

 

 

 

 

Wilt u voor uw gasten één of meer prachtige familie koetsen huren dan bent u bij de koetsencentrale ook op het juiste adres. Wij hebben volgkoets of familiekoetsen in 3 verschillende maten. Wij hebben familiekoetsen voor 4 personen voor bijvoorbeeld de ouders in te vervoeren. Wij hebben familiekoetsen van 6 personen voor de opa’s en oma’s  en familie koetsen voor familie en vrienden. Voor grotere aantallen gasten hebben wij meerdere aantallen beschikbaar.

trouwkoetsen en familiekoetsen

Wilt u meer informatie over de verschillende modellen die de Koetsencentrale Jacob van den Broek te huur heeft voor bruiloften en evenementen ga naar ons overzicht van alle koetsen die wij te huur hebben.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone